Kunt u door de bomen het bos ook niet meer zien? Er zijn duizenden aanbieders van relatiegeschenken, en ook wij zijn er daar een van!
Onze houten producten zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Dankzij het gebruik van hout zijn de mogelijkheden in design en ontwerp eindeloos en zowel duurzaam en uniek.

Het is mogelijk om uw logo, slogan, naam of tekst op onze producten te graveren. Hierdoor kunnen wij het product aan uw huisstijl aanpassen. Ook het graveren van afbeeldingen is mogelijk.

Er is keuze uit meerdere modellen en houtsoorten, waardoor u altijd verzekerd bent van een uniek relatiegeschenk. of het nu een horloge, zonnebril , Ipad cover, IPhone hoes, of welk houten priduct dan ook, u heeft een uniek product voor uw klanten of medewerkers.

Interesse? Mail voor meer informatie naar info@dezewilikhebben.nl

Foto

Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies