Hout is het nieuwe hip. Of, nou ja, is weer hip van weggeweest. Want Amerikaanse autofabrikanten sierden hun auto’s in de vorige eeuw niet voor niets met houten panelen. Deze Wil Ik Hebben.nl gaat verder in op deze vernieuwde trend.
Onze houten artikelen worden met uiterste zorgvuldigheid gekozen en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw nieuwe unieke houten gadget. Mocht u iets niet kunnen vinden, laat het ons weten!Laatst bekeken producten

Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies