Hout /

Houten MacBook Cover

Hoe zorg je ervoor dat jouw MacBook beschermd is én er goed uit ziet? De Watzz handgemaakte houten MacBook cover, een flinterdun laagje hout uit beheerde Amerikaanse bossen beschermt en siert jouw MacBook. Beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten:
  • Walnoot
  • Kersen
  • Bamboe
Deze houten MacBook cover is leverbaar voor de meeste MacBook modellen. Deze covers worden nauwkeurig uit duurzaam bamboe hout gesneden, waarna we deze bewerken en impregneren. De cover beschermd ook nog eens de achterkant van je MacBook tegen krassen en beschadigingen.Laatst bekeken producten

Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies