Hout /

LaserWood

LaserWood is een serie houten producten die door ons is uitgebracht. Al deze producten zijn ontwikkeld met een knipoog van de ontwerper, niet al te serieus maar zeker opvallen en uniek in zijn soort.
Alle LaserWood producten zijn gelaserd uit een 5 mm. dikke bamboe plaat. 
Dat gezegd hebbende willen we graag ons enthousiasme over dit materiaal delen. Bamboe heeft een aantal interessante eigenschappen. Het is een houtsoort met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met hardhout (oppervlaktehardheid en sterkte langs de nerf). Bamboe groeit echter veel sneller en is daarom vele malen minder milieubelastend. 

Bamboe is niet homogeen. De nerfstructuur aan de bovenkant van de platen veel dichter dan aan de onderkant. Hierdoor is de bovenkant erg hard. Het is bovendien mooi glad afgewerkt zodat je het niet hoeft te schuren. Lakken of olien is goed mogelijk als extra beschermlaag. Doordat het hard en zwaar is gaan producten lang mee en voelen ze degelijk en duurzaam aan.

Ten slotte ziet bamboe er natuurlijk prachtig uit. Er zitten geen noesten of proppen in en de platen zijn van hoge kwaliteit.

Kortom; een mooi materiaal voor kwaliteitsproducten die lang mee moeten gaan.Laatst bekeken producten

Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.