Hout /

Houten USB Stick

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Houten USB sticks zijn geweldige relatiegeschenken voor zowel de zakelijke als de persoonlijke relatie. De houten relatiegeschenken zijn niet alleen geweldige geschenken, maar ook nog eens erg zuinig voor het milieu. Een houten USB stick uit ons assortiment is gemaakt van duurzaam hout en is om die reden zuinig voor het milieu. De USB sticks van bamboe zijn uiterst duurzaam doordat bamboe de snelst groeiende plantsoort ter wereld is. Wij bieden ook houten USB sticks van FSH hout. Het hout is gekapt uit goed beheerde bossen waardoor ook die houten USB sticks zeer milieuvriendelijk zijn.Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.