Hout /

Houten Powerbank

Houten-Powerbank
Een externe batterij wordt ook wel power bank of mobiele oplader genoemd. 
Wat is een externe batterij?

Een Power Bank / Externe Batterij is een mobiele oplader die van te voren kan worden opgeladen om later telefoons, tablets of laptops op te laden. Een Power Bank is dus een handige gadget waarmee je elektrische apparaten kan opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Dat is handig als je bijvoorbeeld onderweg bent. 

Hoe krachtig moet mijn Power Bank zijn?
<3000 mAh = een thuiskom product.  Zal jouw telefoon genoeg opladen om uren mee vooruit te komen.

3000-5000 mAh  = Een volle extra batterij. Deze Power Banks geven genoeg stroom af om jouw telefoon volledig op te laden. Soms zelfs twee of drie keer.

5000-10.000 mAh = Overal stroom. Deze Power Banks kunnen jouw gadgets meerdere keren opladen. Vaak zelfs meerdere tegelijkertijd. Laatst bekeken producten

Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.