Hout /

Houten iPad cases

Houten iPad cover

Houten iPad cover of houten iPad mini hoes
Op zoek naar een vernieuwende iPad cover of iPad mini hoes, maar toch stijlvol? Bekijk dan onze houten iPad covers en hoezen voor je iPad 2, 3, 4, Air1 of de iPad mini. In combinatie met dit natuurproduct maakt dit je iPad tot een echte eyecatcher. De houten iPad cases bieden bescherming aan het scherm en zijn stevig te bevestigen aan je iPad.
De microfoon, de camera en alle knoppen blijven vrij, zodat je je iPad nog steeds goed kan gebruiken en bedienen. 
De houten iPad cases zijn zeer fijn afgewerkt, waardoor het hout geen splinters kan achterlaten. Elke case wordt met de hand gemaakt en bewerkt, hierdoor is elke iPad case uniek in zijn soort.Laatst bekeken producten

Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies