Zeer verfijnde houten postkaart van het merk Formes Berlin waaruit 3D objecten gemaakt kunnen worden. Gemaakt van flinterdun fineer cederhout (slechts 7 gram) en meerdimensionaal.

Deze houten postkaarten onderscheiden zich doordat er kleine objecten van gemaakt kunnen worden en er geen spreuken en teksten op staan. Je verstuurt niet alleen een kaart maar ook een cadeautje. 

Door de gebruikte lasertechniek kunnen de figuren eenvoudig uit de kaart gedrukt worden om vervolgens gevouwen en of in elkaar gezet te worden. Sommige modellen zoals de olifant en de kaarsen kun je als beginner makkelijk in elkaar zetten door ze te vouwen op de vouwlijnen. De fiets en de catamaran zijn een grotere uitdaging en zorgen voor meer geknutsel. Echte miniatuur bouwpakketjes.
 
 De 3D kaarten zijn ontworpen als postkaart en kun je versturen tegen het standaard posttarief (69 cent voor 0-20 gram, postzegel 1) en zonder enveloppe. De houten kaarten zijn bovendien prima met potlood, pen, stift en verf te beschrijven en in te kleuren.

Het gebruikte cederhout ruikt niet alleen lekker maar is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecertificeerd. Bij een deel van het productieproces wordt gebruik gemaakt van een sociale werkplaats.


Persoonlijke verzendservice!

Wij bieden jou deze extra service kosteloos aan. Jij bestelt een kaart en wij beschrijven hem persoonlijk en doen hem voor jou op de post.
Hoe werkt dit: Vul tijdens het bestellen een alternatief bezorgadres in en in het veld opmerkingen jou persoonlijke wens aan de geadresseerde (komt op achterkant van de kaart). Wij zetten dit op de kaart en binnen 24 uur gaat hij op de post.

 


Hout & Kurk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Deze Wil Ik Hebben.nl

Natuurproducten worden steeds populairder en zijn al een tijdje een belangrijke trend. Ook hout en kurk zijn grondstoffen welke meer en meer mensen graag terugzien in een product. Dit was iets waar wij als ondernemers erg door geboeid waren en al gauw zochten we naar mogelijkheden om rondom deze trend een mooie webshop te bouwen. 

.

DWIH begon uit liefde en passie: liefde voor (fashion-producten)hout en kurk en passie voor het ondernemen. Een mooi shop met mooie producten, waar wij streng op selecteren.

Contact

Deze Wil Ik Hebben.nl
Scherpeweide 7
6921SB Duiven
Mail:
 info@dezewilikhebben.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.